10 januari 2015

Lång pastellsjal

Svår att fota är den, min pastellsjal. Skulle jag fota den i sin fulla längd så skulle den synas endast som ett streck långt bak i bild. Den är strax över två meter lång. Jag börjar och avslutar den med endast 4 maskor. Mitt på har jag typ 120.
Det fina med den här sjalen är dock inte mönstret utan alla känslor som stickats in i varenda maska. Så är det ju med alla stickningar mer eller mindre, minnet av hur man mår och känner finns där  och man minns dem när man bär plagget.
I den här finns det mer. Känns som att jag kommer att bära den länge...

2 kommentarer:

  1. Ja, så kan det vara. Min son har ett par sockor som jag stickade under ett par konferensdagar, tänker alltid på konferensen när han bär dem!
    Kul med tre (?) mörkare ränder i det pastelliga!

    SvaraRadera
  2. Riktigt läcker pastellsjal. Kul design.

    SvaraRadera