23 juni 2014

Sommartankar.

Jag har skaffat en kamera. Den är jättefin och kan nog ta jättefina bilder. Jag strosar runt och försöker fånga sommarens grönska men känslan är inte lika stark på bild som den är när man samtidigt känner asfaltens hetta under fötterna, småkrypens ilande över huden och den något sura doften av ett kärr intill där en står. Kaske kan bilden hjälpa en att minnas, sen när hösten kommer.
Detta är ju en en blogg där tanken än så länge är att hålla inläggen någorlunda garnrelaterade. Efter min lilla kameravandring i storstadsförort släpade jag mig därför iväg till lilla garnaffären och inhandlade några sköna Kauninystan. De vet ännu inte vad de ska bli men det brukar ge sig när jag klämt på dem ett tag.
Hoppas att ni njuter sommar lika mycket som jag. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar