12 juni 2014

Rörigt? Eh... jo...

Det blir liksom inget klart.
Kanske skulle jag ha en sjalett... eh... nähä... garnet och jag var visst inte överrens... ett par sockar borde väl vara vilsamt... jaså, inte det heller... en sommarmössa i nån slags rosalila färg... ja kanske blir den klar...
Jag har haft sånahär perioder förut... en påbörjar och påbörjar... repar upp eller bara lägger undan...
Vet inte varför men det verkar som om garnet liksom bara gör som det vill och jag vet inte ens vad jag vill att det ska bli av det och till slut så känns det som om hela soffan är ockuperad av saker från syslöjden på lågstadiet...
Tur att jag vet att jag kan, egetligen...
Kanske ska jag bara låta sommaren ta över och vänta på inspiration istället för att försöka tvinga fram något...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar