20 november 2013

Små mössor.

Jag började på en liten mössa igår. En i rött Fabelgarn. Stickor 2.5 och 22 maskor på varje sticka. Efter ett lagom anral varv (typ 35) övergick jag från resårstickning till rätsticknig och efter några varv till (typ 30) maskade jag av genom att bara sticka de första två maskorna på varje sticka tillsammans, tills det inte längre var några maskor kvar. Den blev himla söt men innan jag ens han fota den så visade den sig passa alldeles lagom till nån i min närhet. Kanske får jag möjlighet att fota den vid tillfälle ändå, längre fram.
Hur eller hur så har jag påbörjat en ny. Gör den lite större. Och grön. Den blir nog klar snart, så att jag kan visa hur den blir.

1 kommentar:

  1. om den i din närhet är den jag tror får jag kanske se den ändå? tror den är jättefin. Ninni

    SvaraRadera