05 november 2013

Lugn ledig dag.

Efter en massa garninköp igår landade jag för en fika. Hade ju en påbörjad sockstickning redan och jag som ofta kan verka fullständigt odiciplinerad har ganska bra diciplin när det gäller sockstickning. Har aldrig drabbats av det här "andra socksyndromet" som man iband läser att folk drabbas av. Det som betyder att en stickar socka nummer ett men inte kommer igång med nummer två. Jag har inga singelsockor som ligger och dräller. Denna åtminstone färgmässigt lite trista sockan blev klar under lunchen och dess maka påbörjad under kvällen.
Att jag sen började på en halsduk innan sockan var helt klar tycker jag är helt i sin ordning.
Inte precis min färg. Garnet, tvåtrågigt ullgarn, känns lite klumpigt. Men det rasslar ju bara till så blir det klart känns det som. halva ska dessutom vara grå, det är ju fint...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar