12 november 2013

Mötesstickning.

Möte under kvällen. Folk höjer inte längre ett ögonbryn för att jag gärna stickar och diskuterar samtidigt.. Ofta är mina tankar mer samlade om händerna får jobba. Ingen nyhet för oss alla som stickar mycket men förvånansvärt få gör det i sammanträdessammanhang...
Många klottrar i marginalen... det fyller nog ungefär samma funktion i och för sig...
Nu är det sockor som är på stickorna. En rosa-grå sjal är på gång också men den fick stanna hemma, lite för otymplig att släpa på..

1 kommentar:

  1. Jag blir mer fokuserad och mindre grinig om jag stickar! A win-win för alla, kan vi lugnt säga. Igår satt jag utan stickning på ett möte och var så sur att jag får nog gå runt och be om ursäkt idag, lade sordin på alltihop. Detta ska inte upprepas! :-)

    SvaraRadera