08 oktober 2013

Fler sockor och impulsköp...

Hittade ett nystan som jag inte riktigt vet vad det är, nån dropshhistoria tror jag. Uppenbarigen har jag vid något tillfälle påbörjat något med det och sen haft anledning att repa upp och nysta om. Nu blir det i alla fall ett par sockor, till mig själv. Med mycket korta skaft, eftersom jag inte kan upskatta riktigt hur mycket det är i nystanet. Det är härligt garn det här, nackdelen bara när det är melerat är att sockorna tenderar att se väldigt udda ut då de har helt olika färg. Mig stör det inte men det kan ju vara svårt om man ska sälja eller ge bort. Många människor är petiga med att strumpor ska ha samma färg för att betraktas som ett par...
Ett par nystan tigerrandigt impulsköptes under förmiddagen. Hm...
Kanske blir det fina sockor av det... det visar sig...

1 kommentar:

  1. Sockstickning är härligt och dessutom får man fina sockor! Min främsta sockkonsument VILL att sockorna ska vara tydligt olika, enormt smidigt för mig!

    SvaraRadera