11 oktober 2013

Annans färgval.

Ibland vet en inte vika färger en ska välja. Ibland har en inte tid att ta sig till affären. Ibland är det en överraskning när nån annan handlar åt en.
Jag har stickat i detta orangea förut, tror nog att jag stickat i typ alla fabelfärgerna, men detta har aldrig varit mitt förstahandsval.
 Det gröna garnet bakom är härligt men mina ögon har börjat ställa lite högre ljuskrav så fort färgerna drar åt mörkare toner. Jag är en såndär som räknar varv istället för att mäta som vissa föredrar.
Jag tycker att orange är en härlig färg, på höstlöv. Inte på nånting annat. Men nu blir det detta garnet som får göra mig sällskap på bussresa i helgen. Vi får väl se om det blir tillfälle att sticka men jag skulle bli förvånad annars.

1 kommentar:

  1. Jag skulle nog inte valt att sticka med dem tillsammans men de är fina båda två. Skulle dock aldrig välja det orangea åt mig själv! :-)

    SvaraRadera