27 oktober 2013

"Bortgedda"

Nu är dessa sockor "bortgedda". Gjorde dem lite annorlunda mot vad jag brukar. Har tvåtvå resår på fotens ovansida för att få dem lite smalare i foten, även hälen bak är resårstickad. Vet inte hur mycket det gör för passformen men dessa fötterna verkar ju nöjda. Dessa fötters ägare är smma person som valde garnet så jag får väl anta att färgen också är till beltåtenhet. Själv är jag inte så förtjust.
Jag har anmält mig att stå på julmrknad i år igen, får se om det blir av, kanske anmälde jag mig för sent. Jag behöver inte hetssticka, behöver bara se mig om i vardagsrummet för att se att det finns ett socklager stort nog att åka på marknad med redan...

1 kommentar:

  1. Japp , dessa fötters ägare är nöjd, de är fina, sitter bra o värmer gott.

    SvaraRadera