18 februari 2013

Hittar inte tråden...

Eller jo... kanske hittar jag tråden lite... men det har varit en ganska lång period nu som jag bara liksom gått förbi garnaffären utan att gå in. Eller så har jag gått in men inget nystan har riktigt ropat på mig sådär som de brukar.
Framår vårkanten ska jag iväg på ett evenemang där jag eventuellt kan sälja lite baby/barn-sockar... Kanske ska jag satsa på då att fylla på det lilla lager av småsockar som jag har. Påbörjade här ett par småsockor i ett melerat Drops Fabel som låg och drällde hemma... det liggs onekligen och drälls en del...
Jag kan ju då samtidigt se stickandet som ett försök till nån slags strukturförändring i garnröran... Fast jag vet att det har en tendens att bli precis tvärtom när en drar igång tillverkningsprocesser... Får se vad som kommer ur det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar