22 februari 2013

Ett par om dagen?

Sen jag började på de små sockorna ni kunde skymta i förra inlägget har jag gjort fyra par till. Ungefär. Fick för mig ett ögonblick att jag skulle kunna göra ett par om dagen men jag vet inte om det är realistiskt. Vissa dagar finns helt enkelt inte luckorna medans andra dagar är fulla av dem. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Min bekantskspskrets består numera inte av så himla mycket småbarn men hela min lgh dräller av smågarn, om man säger så. Nåväl, de äter ju inte bröd och inte är de särskilt trendkänsliga heller :-D

1 kommentar:

  1. En socka om dagen är bra för...både själen och magen! :-)
    Ge bort dem till Hjälpstickan!
    Jag har ett gäng mössor som blivit för små eller på annat sätt inte passar någon alls, dem ska jag skänka bort så slipper jag ha dem här!

    SvaraRadera