02 januari 2013

Kofta?

Detta är ett första försök att åstadkomma något som liknar en kofta.
Känns väldigt osäkert hur det ska sluta, om det alls blir ett användbart plagg men chansen finns. Just nu är det mest ett virrvarr av lösa stycken och garnändar som hänger överallt men i huvudet har jag en bild av hur det faktiskt kan komma att bli. Jag försöker mig på raglanärm men eftersom en ju inte kan prova så blir det till att gissa och ha nån slags förhoppning om att den biden man har av sig själv och bilden man har av byltet i knät stämmer överrens.
Jag är ju himla fånig som inte äger nåt måttband heller men det gör ju det hela mera spännande.
Det blev bomullsgarn. Drops Paris. Jag hade tillräckligt många nystan hemma för att komma igång och jag har beställt fler som jag hoppas dyker upp under dagen eller kanske i morgon. Bomull är ett skönt material, möjligen att det formar sig lite som det vill till skillnad från ull som ju är lite följsamt men va fasen, jag testar och ser...
Det är ju ett nytt år också. Det borde ju innebära att man tar nya tag, att man rensar upp bland alla ofärdiga projekt, att man lovar sig själv saker så som att lära nytt etc men jag tror att jag skiter i det. Gott nytt år ändå allihop!

2 kommentarer:

 1. kan bli hur spännande som helst. färdig snart?
  Ninni

  SvaraRadera
 2. "Det borde ju innebära att man tar nya tag..."
  Ordet "borde" är sedan länge utrensat ur mitt ordförråd. ;-)

  Det ska bli roligt att se hur koftan blir. Alltid spännande det där med hur väl bilden i huvudet och verkligheten i slutändan stämmer överens med varandra.

  SvaraRadera