08 januari 2013

Tredje paret gillt?

För ganska länge sedan fick jag en förfrågan om att sticka ett par kammouflagemönstrade sockor... ni som läst här innan minns det. Jag är inte förtjust i kammogarnet själv men vad gör man inte för de som står en nära? Jag stickade ett par. De uppskattades väldigt (jo raggigarnet är ju mjukt och skönt och passformen var bra) Dessa sockor gav sig ut på villovägar och har sedan länge inte stått att finna. Jag stickade ett par nya. De uppskattades om möjligt ännu mera men det visade sig att de var lika rymningsbenägna som par nummer ett. De sågs senast på ett hotellrum strax innan jul men trots påtryckningar i hotellreceptionen efteråt vägrar de dyka upp. Jag hoppas verkligen att de hamnat i någons strumplåda och till och från värmer någons fötter. Att de bara hamnat i rännsten eller sopsäck skulle ju vara synd.
Nu är det tredje paret just färdigstickat och det ska bli spännande att se om de får värma de fötter det från början var tänkt att de skulle värma eller om detta paret också tänker smita. Jag tänker inte sticka fler par nu i alla fall... ler...

1 kommentar:

  1. vad är detta för en slarvig människa som ska ha dessa sockar. Han är ju värre än jag. Ninni

    SvaraRadera