24 november 2012

Kammofärgat garn.

Detta garnet gillar jag inte särskilt. Eller jo, det är inget fel på garnet men jag är inte förtjust i cammouflagemönstret. Vet inte ens hur det stavas... haha...
Det är julmarknad om en vecka. Det krockar för mig med ett möte i huvudstaden så jag kan inte vara med. Om jag samlar ihop en del alster och prismärker noggrannt så kan en väninna säjla åt mig när hon ändå ska stå där och sälja lite annat. Jag funderar fortfarande. Det är inte riktigt samma sak att låta ngn annan sälja, halva nöjet är ju själva kundkontakterna, erfarenhetsutbytet med andra små pysselknallar och grejen att sitta där och sticka. Men å andra sidan vore det ju skönt om några av alla de sockor som jag trots allt stickat under året kunde ge pengarna tillbaka så att säga.
Sockorna på bilden är en beställning. Stickor fyra, Järbo raggi. Snabbt och meditativt. Gott.

1 kommentar:

  1. Järbo raggi är ett riktigt trevligt garn upptäckte jag när jag till sist stickade med det.

    Synd att du inte kommer iväg på marknad och får sälja lite, kan tänka mig att det är roligt.

    SvaraRadera