21 oktober 2012

Rosa dator och många bröst.

 Jag har skaffat mig en ny dator. Det kändes som om det var dags. Det har pipit och levt om den gamla ett tag men jag har inte brytt mig så mycket, tills häromdan då jag insåg att jag var tvungen att stänga ner under ett sammanträde för att ljudet faktiskt störde i hela rummet. Ni som läser bloggen ser ju inte det men nu får ni i alla fall en bild på själva knapparna jag knappar på. Jag har börjat gilla rosa. Kul.
Jag virkar så tummen nästan värker. Så här långt hade jag kommit igår och det är fortfarande inte långtråkigt. Tror på att inte pausa, då kanske jag tröttnar... haha... Måste skaffa (ännu) mera syntetvadd till stoppning, går åt mer än jag trodde.
Trots att hösten är riktigt varm så är det kallt om mornar och kvällar. Garn för handledsvärmare ska nog inskaffas i veckan.

4 kommentarer:

 1. är brösten så vita eller är det fel på min dator? Ninni

  SvaraRadera
 2. Det är vinterbröst ju :)
  Lite ljusare än jag brukar göra dem...

  SvaraRadera
 3. Det slog mig just; får inte du en del skumma besök på bloggen när du skriver om bröst? Så besvikna de ska bli, i så fall, när de får se på virkade bröst... :-D

  SvaraRadera
 4. Haha, det har jag inte tänkt på :-)

  SvaraRadera