24 oktober 2012

Apelsingult.

Jag har inte riktigt virkat klart alla bröst jag ska bli klar med strax men för att inte fullständigt tröttna (har färdigställt 33st än) så köpte jag igår lite sockgarn. Fick frågan häromdagen om jag kunde sticka ett par sockor som var sådär vägverksfärgade. Inte helt lätt eftersom garn i den färgen oftast är helt i syntet och det stickar jag inte gärna i. Hittade då detta som istället är helt i ull. Med expeditens garanti att det trots sitt hundraprocentiga ullinnehåll är tillräckligt slitstarkt för att bli sockor som håller så köpte jag och har nu gett mig i kast med detta. Samma person vill också ha en mössa i orange och brunt. Enda förklaring på hur den ska se ut var att den ska vara ful. Det borde jag ju kunna åstadkomma med de färgerna, haha...
Nu packar jag ner de vägverksfärgade sockorna i vardande i lilla kånken och startar den här dagen med långpromenad och hopp om att ett eller annat varv ska kunna åstadkommas under de bensträckare som erbjuds fram till klockan fyra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar