19 oktober 2012

Bröst.

Precis när jag går som mest och undrar vad jag ska göra för att bryta mitt näst intill maniska sockstickande plingar det till i inkorgen (från Amningshjälpen) och jag får en förfrågan om bröst igen!. "Hur snabb är du?" "Stor beställning" "Deadline" Det härliga är att jag inte blir stressad utan taggad av det. Jag som älskar att producera smått, mycket och snabbt...
Trist är att materialet inte alltid finns till hands. Nu felade det garn (det jag hade hemma räcker en bit men inte hela vägen) Så kollar jag på grossistens hemsida och det verkar vara slut där. Jag kan efter mycket runtletande konstatera att om jag har tur finns det inne v 43 igen... Hm... ha is i magen eller tänka om igen vad gäller färg och kvalité? Jag har inte bestämt mig än men en tur mot stan blir det för inköp av syntetvadd i alla fall.
Gott att det sammanföll med några dagars ledigt från jobbet, det underlättar ju. Samt gör att jag inte behöver få dåligt samvete över allt annat husligt som börde utföras. Nu har jag ju faktiskt inte tid med det. Jag virkar!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag skulle vilja ha ett hudfärgat bröst med mörkröd/rosa vårtgård o vårta. Skulle det funka tror du?
    Och ett mörktbrunt tror jag också jag skulle vilja ha. :)

    SvaraRadera
  2. Jag ska rota i garnlådan och se om jag har något rosa-rött. Anledningen till att jag här väljer att göra vårta och vårtgård så mörk är att det ska synas tydligt om man undervisar på håll, tex i en undervisningssal, då tror jag att det är bra med kontrasterande färger...

    SvaraRadera