27 maj 2012

Vackra färger men noll inspiration.

Garnet jag köpte är härligt. Mjukt men starkt. Färgerna tycker jag mycket om. Kändes liksom extra rätt igår när det var nåt hysteriskt musikprogram på tv där segraren viftade med blågula fanor... då såg jag åtminstone i händerna en skymt av detta passande rödgröna...
Fast sockstickning har svårt att konkurrera med sommarsolen nu när den verkligen visar sig. Jag har slunkit in i en och annan garnaffär och gosat med ett och annat nystan i lin men jag hittar inte riktigt lusten att ta med det hem. Då får det vänta. Rätt som det är är den tillbaka, inspiratioen. Jag vet det.

3 kommentarer:

  1. hej vad häftigt du stick i de färger som mitt lands flagg har Portugal tyvärr är de inte så duktiga på melodifestivalen men de är grymma på fotboll, jag älskar dina sockor kram maria

    SvaraRadera
  2. Ja, så är det ju ibland...bara att vänta ut!

    SvaraRadera
  3. Fina färger är det men när inspirationen saknas spelar det ingen roll. Har själv en formsvacka av stora mått, trots att jag saknar min stickning sååå går det inte. Jaja...

    SvaraRadera