08 maj 2012

Inget stickat alls...

Ibland bara blir det så. Längst ner i botten på mitt bagage har min lilla gröna manchesterpåse med stickning i fått ligga oupplockad, trots flera timmar på tåg och buss i helgen. Nu har jag några dagars semester men har ändå inte kommit till skott. Vet inte vad det beror på. Gissar att stickandet ibland helt enkelt får kliva åt sidan för andra livsnödvändiga saker som bokläsande, wf-spelande, promenader (stegtävling på jobbet) och nonsens-tv-tittande.
Fast nu har jag ju plockat upp påsen därifrån botten på väskan så kanske blir de några varv idag. Förresten så behöver jag en ny sommarhatt så kanske blir det en tur till garnaffären och lite glatt och somrigt bomullsgarn. Jag tänker mig modell upp-och-nervänd blomkruka :-)
Jag har dessutom fått en hint om att det ligger garn och väntar på mig när jag kommer hem, från garn-och-te-bytet. Hög tid för mig att köpa något att skicka också då! Tror redan att jag känner inspirationen komma krypande. Gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar