04 mars 2012

Långtidsprojekt.

Jag har ju tänkt senaste veckorna att jag ska sticka upp alla mina restgarner. Att jag ska sticka barnsockor av dem för att dels få lite barnsockor men också för att slippa dessa trasslande små nystan som tar mer och mer plats i skåp och lådor.
Fast hur jag än bär mig åt så tycks det inte hjälpa. Det blir små snuttar över och jag har så svår att kasta bort dem. Nu har jag därför påbörjat vad jag inser är ett projekt som kommer att sträcka sig över väldigt lång tid. Tänker mig att alla småsnuttar ska få bli en filt. Har lagt upp 200 maskor och så får det bli fastmaskor hela vägen. Mestadels är det snuttar av Drops fabel. Eller liknande. Virknål nr 5.
Just nu blir det ju lite snabbt resultat men sen när resterna är slut så kanske jag får nöja mig med att det blir nån centimeter virkat då och då :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar