26 januari 2010

Friska batterier...

..åtminstone i kameran ... ler...
Det har stickats en massa småsockor ett tag och för all del en del större storlekar också. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är riktigt trött på det nu eller om det fortfarande är lite roligt och rogivande att alltid ha något för händer. Restgarner slipper jag i alla fall ha drällandes... eller ja... nästan.


Härligt mjuka och sköna är de i alla fall även om jag inte på rak arm kan säga vems fötter de kommer att få värma. Fast de äter ju inte bröd, som mamma brukar säga :-)
Glömde stickningen hemma idag när jag åkte in till stan en sväng, kom på mig själv med att plötsligt ha inhandlat raggsocksgarn och nya trästickor strl 4.5 innan jag landade med en kopp kaffe... Roligt att sticka i så tjockt garn med stora stickor, det blir snabbt resultat av varv och maskor då. Fast kaffet hann ju kallna förstås ändå innan hälen va klar på första sockan... Nu är snart paret klart, bild och nån slags beskrivning kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar