15 mars 2015

Lördag i Malmö

Ja, det var ungefär precis så som jag tänkt mig. Åkte ner till Malmö över dagen för att gå på symässa. Har inget att jämföra med men upplevde att det var en väldans massa utställare och rackans massa folk.
Precis som jag kunde ana så fastnade jag längst och helst i Ullcentrums monter. Förmodligen pga igenkännande men framförallt för att de har så fantastiska garner och annat så det är lätt att bli köpsugen.  Det faktum att personalen är i en klass för sig bidrar ju också. Jag hade dock bestämt mig för att inte åka hela vägen till Malmö för att handla det jag kan handla hemma och lät faktiskt bli.
Gick ganska många varv fram och tillbaka. Inget som direkt ropade på mig. Det var till slut några alldeles för dyra små härvor som var så mjuka och älskvärda att jag inte kunde motstå. Nu ligger de här och väntar på att få bli fotade, först och främst. Sen ska de nystas upp och förvandlas till något annat men jag vet inte vad. De får ligga och mogna. Vill verkligen inte hetsa dem till att bli nåt de inte är...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar