25 mars 2015

Långtidsprojekt?

Stickcafé. Jag hade inte riktigt bestämt om jag skulle dit eller inte när jag begav mig hemifrån så jag fick inte med mig nån stickning. Brösten jag virkar är i alldeles för många moment för att vara praktiska att ha med och sockstickning en känns lite tjatig.
Nåväl, jag fick med mig en virknål i alla fall.  En 3.5a. (Vet inte hur många såna jag köpt bara för att jag blivit rastlös under dan och behövt nåt för händer.)
Har tänkt ett tag att jag behöver ett överkast. Inte så mycket för att sängöverkast är viktiga på nåt sätt egentligen men jag vill ha nåt att göra som tar lite tid. Tänkte att det inte skulle vara bomull eftersom  det blir så jäklar tungt och svårtvättat. Fabel är ett av favoritgarnerna och som av en händelse var det dessutom nedsatt pris nu. Efter lite inspirationsbläddrande i pärmar så landade jag ändå på vanliga hederliga mormorsrutor.  Ett nystan=en ruta. Vi får väl se vad det blir av det. Om jag hinner tröttna innan jag blir klar. Några nystan att starta med fick jag med mig hem...
(I övrigt syns en linsjal i vardande också på bilden. Ullcentrums härliga Linnéa. )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar