28 februari 2015

Lördagsnöje?

Fick frågan om jag ville haka på till mässan i Malmö om ett par veckor.  Vad svarar en på det när en har ett schema som ofta inte är kompatibelt med något som helst socialt liv...?
Nåväl, schemat kom och lördagen i fråga visade sig vara ledig.  Nu är biljetter till resan inköpta men förväntningarna låter vänta på sig. Det ska bli kul såklart men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att handla absolut inget alls,  för att utbudet känns förvirrande stort.  Möjligen kommer jag att handla från butiken som jag har inom räckhåll i vanliga fall. .. vi får väl se... :-)
Jag reser med gott sällskap, det kommer att vara den största behållningen tror jag.

1 kommentar:

  1. Mässor lockar inte mig, jag blir förvirrade av alla människor, men kanske borde jag våga mig på det, någon gång! Hoppas du får trevligt!

    SvaraRadera