11 februari 2015

Alternativ...

Denna stickningen är fortfarande i det fantastiska läget att den kan bli i princip vad som helst. Eller nja,  kanske inte riktigt men det finns flera alternativ.  När jag la upp så tänkte jag att det skulle bli en socka (mina vinterkängor typ äter sockor). När jag stickat några varv och insåg hur väldigt mjukt garn det är detta Viking-garnet. Inser att som sockor håller det inte länge. Kan bli vantar i stället. Så kom tanken på att det kanske skulle kunna bli fingervantar. Jag har aldrig stickat det men hur svårt kan det va? Har några varv till innan jag måste bestämma mig. Lutar åt att det blir tumvantar. Kanske bara halvvantar. ..Haha...

2 kommentarer:

  1. vad bra att jag har ett par så du får ha dessa ifred.

    SvaraRadera
  2. Vackra grå nyanser! Härligt att kunna bestämma allteftersom!
    Fingervantar är inget svårt, bara väldans massa trådar att fästa! :-)

    SvaraRadera