06 november 2014

Mörkt och murrigt

Med november kom hösten på riktigt. Jag är glad att det dröjde så länge. Nu är det mörkt och lite ruggigt mest hela tiden. Erkänner att det är liiite mysigt också men jag hade hellre haft sommar och värmebölja. Men var sak har ju sin tid.
Koftan jag har hållt på med ett tag saknar bara knappar men är i övrigt klar. Jag tror att jag ska hinna ta ett varv nere på stan idag och hoppas på att hitta knappar då som jag vill ha. Har inga större krav på hur de ska se ut. Har tänkt mig svarta, enkla, halvstora... borde inte vara omöjligt.
Nu blir det ett par sockor igen. Tills jag får nästa ryck att göra något större...

1 kommentar:

  1. Jo, lite mysigt är det med hösten. Synd att man måste gå ut i regn och rusk, bara.
    Sockstickning är en bra bas, det blir användbart, det går fort och det går att variera, om man vill!

    SvaraRadera