14 november 2014

Fyra gånger omstart..

Det går inte förneka längre att det är höst och snart vinter, även om det i år just har funkat extra länge att göra det.
Jag har rotat i den där lådan i hallen och konstaterat att sjalar har jag gott om men vantar finns inte så många.
Skred så till verket. Har de senaste åren virkat vantar och började virka ett par nu också men ändrade mig. Hittade detta garnet som jag blev presentad med i somras och det känns som att  det skulle hålla vad som helst varmt i viken kyla som helst, typ.
Påbörjat och repat upp fyra gånger nu men tror att jag har hittat vad som skulle kunna vara rätt storlek. Ull är ju dessutom ganska formbart och kommer efter ett tags användning passa bra hur eller hur...
Min förhoppning är att jag ska vara ordentlig och göra helt klart... alldles för många vantar ligger och dräller utan tummar här hemma. Så dumt.

1 kommentar: