25 augusti 2014

Koftgarn?

Den är gråa koftan jag stickade men inte riktigt lyckats fota i sin helhet än har jag använt idag. Det är nog det första plagget som jag stickat och faktiskt är nöjd med. Me inte tillräckligt nöjd. Nu ser jag att om jag gjort så istället och tänkt si istället så hade det bivit änu bättre. Jag är inte typen som orkar riva upp och göra om. Inte just nu i alla fall.
Gjorde ett besök i favoritgarnbutiken som ses i bakgrunden på bilden. De har ju underbara härvor med garn och idag fanns möjlighet att få dem uppnystade så att jag slipper sitta och garndamma i timmar hemma i soffan.
Nu ska jag bara fundera och låta nåt slags "mönster" forma sig i mitt huvud några dagar och sen se om jag kan åstadkomma en kofta som jag kan trivas ännu lite bättre i. :-)

1 kommentar:

  1. du menar att du inte var nöjd med den koftan du visade mej? oj oj, den var ju superfin.

    SvaraRadera