07 januari 2014

Blunda och sticka?

Detta är väl kanske då årets första färdigställda sockor, det finns ett par till men de försvann ut på ett par fötter i morse så jag hann inte fota dem. De som redan är ute i fält är vackert blåmelerade. Dessa är som ni ser kammouflagefärgade. Jag tycker inte att det är snyggt alls. Men de fyller sitt syfte och mottagaren uppskattar dem så vem är jag att döma?
Har ju noterat den egenskapen hos mig ibland då jag är riktigt trött att det faktiskt funkar att blunda(typ slumra, nicka till) och ändå låta stickorna gå och gillar en inte garnet  en stickar med så är just det något att öva lite extra på... haha... Vågar inte tänka på hur de sett ut om jag gjort det under hela arbetet, riktigt så duktig är jag inte även om jag har hyfsad koll numera...
Eftersom jag så att säga hoppade över julhelgerna så har jag tagit mig friheten att vara ledig en vecka nu. Har rest iväg lite och fick med mig ett nystan sockgarn, vilket passar bra eftersom jag inte fick med mig några sockor och just hört av smhi att vintern tänker dyka upp till helgen. Vi får väl se hur mycket vinter det blir... Sockor ska det bli i alla fall...

1 kommentar:

  1. Ibland blir det inte som man tänker sig när man ser nystanet... Jag tyckte inte tigergarnet motsvarade mina förhoppningar men de blev väl okej, sockorna och väl emottagna!
    Det är skönt att dåsa bort medan stickorna går, men jag kan bara en liten stund... :-)

    SvaraRadera