21 december 2013

Julstressade?

Många far runt som skållade troll i dessa dagar. Jag virkar. Det är lugnt och skönt. Inget stök i mitt kök och ingen jakt på något köpcentra. Bara jag och virknålen. Fiten som växer och restgarnslagret som blir mindre.
Filten har redan blivit så stor att den värmer gott i knät under arbetets gång, även om vintertemperaturen är snäll så piskar viden mot rutorna till och från så det skallrar i dem.
Skönt med en ledig dad då och då för att göra just inget alls och ändå vara meditativt kreativ. Önskar alla det lugnet.

1 kommentar:

  1. Så skönt det låter! Jag är inte stressad, gör bara roliga saker som ger mig glädje. Jag har köpt julklappar men det är numera ganska nedtonat och tog inte lång stund. Nu stickar jag, bloggar och bakar bröd. Känns fint!
    Fortsatt frid önskar jag dig!

    SvaraRadera