06 december 2013

Felprioriteringar...

 Jag har en massa sockor klara för att läggas upp på försäljningsbordet i morgon. Jag har också en massa (nja, ett tiotal kanske) sockor som inte är riktigt klara. Det är lite trådar som ska fästas och så. Ni vet, tråkgörat...
Istället för att bara ta tag i det och slutföra så startar jag såklart upp en ny stickning. Sätter upp nåt slags system i huvudet där jag säger till mig själv att om jag fäster ett visst antal trådar så får jag sen lov att sticka ett visst antal varv som belöning...
Va trött jag kan bli på dessa inbyggda belöningssystem i huvuet. Det borde vara belöning nog att bli klar. Att få packa ner så många klara par sockor som möjligt i marknadskorgen och hoppas på att få åtminstone nåt par sålda...
Jag ska tänka om. Ta en kopp kaffe (belöning) och sticka precis så mycket eller så lite jag vill, fästa så få eller så många trådar jag vill... Det känns som en bra plan!

1 kommentar: