19 september 2013

Härj och spek.

Ungefär såhär ser det ut på mitt soffbord just nu. I samma stund som det dyker upp en smula inspiration så dyker trasslet och röran upp som ett brev på posten. Härligt.
Pappersgarnet har jag börjat njutsticka med utan att riktigt ha nån aning om resultatet. Sockgarnet påbörjades när jag insåg att hösten faktiskt är här, det går inte att förneka längre, ett par nya sockor gör det lite lättare att möta vintern.
Jag ska till tandläkaren idag. Jag ska inte ens försöka förklara hur jag känner inför det men jag kan ju säga att en stickning skulle underlätta under tiden de härjar och spekar. Tror inte att det är pratiskt möjligt så jag får väl istället försöka ägna mig åt att med tankens kraft vara nån annanstans den korta stunden det trots allt tar.

2 kommentarer: