17 september 2012

Pausstickning.

En ledig dag som hackats sönder av en del kortare möten och internutbildningar. När det är för lång avstånd och för kort tid att gå hem emellan så är det gott att landa på nåt fik och sticka några varv... man undrar ibland vad folk kopplar av med som inte stickar men när jag tänker efter så har jag ju haft en lång period då jag själv alltid släpade på en bok istället. Läsandet har blivit lite åsidosatt sen stickorna invaderade mitt liv, även om det inte helt uteblivit. Fast det gör ju inget. Kultur som kultur typ... haha...

1 kommentar:

  1. Jag tror att jag har sockor i precis det där garnet, det blir så himla fint! Pratade med en kollega idag som sken av stolthet för att hon med hjälp av you tube lyckats virka en mössa. Från halv två till nio med bara en kort matpaus hade hon varit helt uppslukad och bara mått bra. Avspänning OCH kultur, det är verkligen det man får!

    SvaraRadera