27 september 2012

Lite färdigt.

Jag färdigställer en del sockor. En del par hinner jag inte fota innan de försvinner men det gör inte så mycket. De ser ganska lika ut och är som bloggobjekt kanske inte så inspirerande eller intressant. Men som kreativ syssla i en ibland hektisk tillvaro är det oslagbart.
Idag ska jag iväg och sammanträda och barnsocksstickning får följa med som ett litet lagomprojekt. Höstvindar viner och regnet piskar, gissar att det är eventuell julmarknad som börjat göra sig påmind i mitt huvud varje gång jag lägger upp för nytt par på stickorna...

1 kommentar:

  1. Härliga sockar. Visst är det perfekt att ha med sig något sådant när man ska på möte. Har du någon särskild julmarknad i tankarna? Jag känner lust att börja med lite julskapande nu, faktiskt. Kan det vara "mörkret" och regnet som inspirerar? Ha det gott!

    SvaraRadera