27 augusti 2012

Rutigt??

Jag håller på att lära nytt. Eller ja, det är klart att jag rent teoretiskt begripit länge hur en stickar rutigt. Nu provar jag. Det tenderar att bli lite trassligt. Jag gissar att de finns nåt sätt också för att undvika att det tvinnar sig för mycket eller för lite. Än har jag bara kommit på hur jag undviker små hål i skarvarna Jag tror inte heller att jag drar garnet för hårt inuti arbetet men det kan en ju inte riktigt veta förrän en provar eller hur? ;-)
Jag har aldrig riktigt tyckt om rutigt, vet inte om det är själva kantigheten som stör mig eller vad det är men i detta lilla arbeteet känns det helt okej.
Att lära nytt är lite som att läsa böcker på ett språk en inte riktigt behärskar, en tvingas läsa sakta och tänka. Kan vara nyttigt för mig att inte hetsa hela tiden.
Vad det ska bli? Tja, vad vet en? Jag tänkte sockar men nu lutar det åt vantar. Kanske blir det bara ett halvfärdigt arbete som hamnar i en låda men det är ju också ett resultat. En avlagd stickning är också en stickning. Typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar