28 augusti 2012

Ränder på rutor...

Det  var kul att sticka rutmönster men jäkligt pilligt. Jag inser att många gör det med lätthet, både rutor och andra mönster långt mer avancerade än så men för mig är det nytt och känns pilligt. Kanske vänjer jag mig, om jag ger det tid. Det går ju åt mer garn än annars också så jag vågade mig inte på att göra hela arbetet rutigt eftersom jag inte har nån känsla för hur långt det skulle räcka. Det lutar åt att det blir ett par vantar (om jag inte fastnar efter vante nr ett, haha...)
Jag har semester, det är kallt och ruggigt ute där jag är så förutsättningar finns att göra klart... Vi får se...
Jag har ett härligt nystan entrådigt regnbågsgarn också i min packning så risken finns att detta läggs åt sidan för det mycket mer vilsamma virkandet...

2 kommentarer:

  1. Det blir ju jättefint med rutor och ränder! Mönster måste inte vara avancerade för att vara fina. Hoppas att du får njuta av semestern, trots vädret. Tur att du har garn! Ha det gott! Maria

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är svårt att sticka med två färger, får det inte slätt och fint, som du!
    Kul med rutor och ränder!

    SvaraRadera