01 juli 2012

Sommar och semester

 Nån gång i februari tyckte jag att det lät som en bra ide att inte ta ut så mycket sommarsemester. Den som spar hen har liksom. Nu är jag inte lika säker på att jag tänkte rätt men det visar sig. Sommaren är här, utan tvivel. Halva semestern har redan gått. Sockstickning är som synes med i packningen och några varv blir det då och då, här i vänthall...
Nu är jag hemma igen. Jag har fått förfrågan om att sticka nån typ av linne. Har också fått förfrågan om att virka flera bröst, fast med lite annat garn, finare...
I väntan på att det ska bli måndag och stans garnaffärer öppnar så blev det till att starta upp en ny sockstickning.
Jag har suttit i över 15 timmar på buss senaste dagarna, undrar hur man skulle stå ut om man inte kunde sticka ett varv då och då... när man vill låta boken vila?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar