25 juli 2012

Enstaka varv bara..

Man skulle kunna tro att min bristande närvaro här har med semester att göra, det är ju semestertider men nej, inte för mig. Det är en jäkla massa jobb som hindrar mig att sticka... Har visserligen en stickning med mig i ryggan konstant men det är inte ovanligt att den ligger orörd hela dagarna.
Jag har vid något tillfälle (eller flera om jag ska vara ärlig) påbörjat nåt lite större projekt i lingarn men inte varit nöjd och istället repat upp. Jag är lite nöjd med det, att jag kan repa upp, liksom inse att det inte kommer att förvandlas av sig själv arbetet... är jag inte nöjd nu så blir jag det inte sen heller liksom...
Nu trycker jag ner sockstickningen i lilla kånken med hopp om att kanske få nått varv gjort under dagen... man mår verkligen lite bättre om man fått tillfälle att låta stickorna gå om än bara några enstaka varv per dag :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar