20 december 2014

En massa nya nystan...

 Jag veeet, jag borde absolut gjort kart vantarna från förra inlägget, bara några tummar kvar ju...
Men så ramlar man över en av favorotbutikerna som ska stänga ner och säljer ut...jag tycker att jag höll mig hyfsat sansad trots allt. Några pastelliga nystan Drops Fabel fick följa med hem. Blir kanske några sockar eller en vårkänslosjal eller nåt.
Ljuset återvänder ju på söndag!
 Häromdan hamnade jag som vanligt på ett kvällsmöte utan att ha fått med mig varken garn eller redskap. Fattar inte varför det händer gång på gång... nåt undermedvetet säkert bara för att få köpa nytt... Detta entrådiga gröna från ullcentrum var dock inget impulsköp, har tänkt länge att jag behöver en grön sjal, och nu är den på gång. Köpte två härvor (som nystades i butik, tack för det...) för jag vill ha sjalen riktigt stor!
Innan kvällen är slut ska jag göra klart vantarna så att jag kan tillåta mig att hitta på något med det rosa-gröna... kanske...


1 kommentar:

  1. bra att du gör klart vantarna så jag slipper ha dåligt samvete för att jag tog de andra.

    SvaraRadera