21 april 2014

Mesiga kortskaftade...

Inte är det säsong för sockor, inte har jag egentligen nån inspiration och jag hade egentligen inget garn jag gillade. Men ett nystan med nån ganska mesig färg låg och skramlade (kan man säga skramla om nystan?) lite udda i garngömmorna. Ett par sockor blir det som förmodligen är minst lika sköna som alla andra sockor även om de inte kommer att tilltala mitt öga nåt nämvärt.
Att inte ha något på stickorna är inte ett alternativ, bara att erkänna det. Hellre något med tveksam färg eller med tveksamt användningsområde än inget alls...
För övrigt undrar jag om mitt paket från förra inlägget kommit fram dit det ska. Men det kan ju inte ni veta... får väl maila och fråga mottagaren vid tillfälle. Synd om det fastnat på nån trist postterminal nåstans...

1 kommentar:

  1. lika synd om det kommit fram och mottagaren inte kan meddela och säga tack.

    SvaraRadera