31 mars 2013

Liten, liten tröja...

 Linsjalen är klar. Den är ljuvlig. Sval struktur i två milda färger. Typ 30cm bred och kanske 140 lång, jag har inte mätt, jag gissar. Inte snabbade den på vårens ankomst men jag har använt den en del trots kyla, snö och blåst...
Köpte två nystan Drops fabel för lite sen. Får lite abstinens om jag inte då och då känner det löpa mellan fingrarna. Som sockgarn är det ju underbart men hur mycket sockor kan en ha? Det fick bli ett litet tröjexperiment. Jag gissar att jag inte är ensam om att avsky det där med montering så jag tänkte att om jag stickar en liten tröja i ett stycke så minimerar jag det där med att sy ihop. Jag har ingen koll på måtten. Det är många år sedan jag hade mitt hem fullt med småbarnskläder. Men ett visst minne har jag ju och stickandet i sig självt är ju njutning... Kanske fungerar de, kanske inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar